Projektbeskrivning

Projektets namn: Modevisning och event

Projektets medlemmar: Emma Persson och Angelika Nagy

Handredare: Sarah

Uppdragsgivare: Våra sponsorer som vi ska visa upp kläder, accessoarer, skor, smink och hårprodukter åt.

Mål, syfte och problemformulering: Vi gör detta för att det är en rolig grej, men även en stor utmaning, Vi vill testa oss själva lite och se hur bra vi klarar en så stor uppgift på egen hand.

Genomförande: Vi ska göra en modevisning och ett event på kvällen med hjälp av våra sponsorer, där Make Up Store står för smink, Bianco för skor, Tr3tton för kläderna, Glitter för smyckena och jag och Emma för hår (med hjälp av Mirage), arrangemanget och planeringen.

Arbets- och tidsplan: Deadline 2011.03.26(löningshelgen i mars), provning av kläder och skor och infärgning och klippning av modeller 2011.03.16/17, ha alla modeller senast 2011.01.01, ALLT KLART 2011.02.01.

Loggbok: Pangbrudar.blogg.se

Redivisningssätt: Modevisning på Halmstads nya gågata och ett event på kvällen där våra sponsorer får chans att visa upp sig och sina produkter mer.

Resurser: Vi får sponsring och våra fördelar är väl att vi har så mycket kontakter.

Kommentarer
Postat av: Sarah Boije

Hej på er... har läst lite på er blogg... känns som att ni har läget just nu under kontroll. Det jag måste be er förtydliga är ert mål, syfte och problemformulering:

Ex: Vårt mål är att genomföra en modevisning där modellerna visar olika teman/frisyrer/kläder... syftet är att... ex visa att vi klarar av att genomföra en större visning med modeller/kontakter/sponsorer... etc. Ska ni ha några problemformuleringar?

Det funkar tyvärr inte med "rolig grej" som mål:).

2010-12-13 @ 15:28:03
Postat av: Sarah Boije

Hej hur går det med uppdateringen av projektbeskrivningen??

2011-01-20 @ 12:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0